ProVG - Lip Gloss XOXO
ProVG - Lip Gloss XOXO
manufacturer

ProVG - Lip Gloss XOXO

7,80€

13,00€ 40% OFF
ΜΟΙΡΑΣΟΥ:
Αποχρώσεις (3)
Με έκπτωση (3)
ΧΡΩΜΑΤΑ:

Η λάμψη για τα χείλη -  lip gloss είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να κάνουν τα χείλη να φαίνονται σέξι και απαλά, να προσθέσουν όγκο και να κρύψουν ατέλειες. Με το προϊόν αυτό τα χείλη φαίνονται περιποιημένα, τρυφερά και δεν φαίνονται αφυδατωμένα .

Το συστατικό "Petrolatum" που περιλαμβάνεται στη σύνθεση προστατεύει το δέρμα από σκασίματα  και εγκαύματα.

Το στεατικό οξύ ενισχύει τις ιδιότητες φραγμού του δέρματος, προστατεύει από το κρύο και τον αέρα, δίνει στα χείλη απαλότητα και ελαστικότητα, καθώς και ενυδάτωση! Επομένως, η λάμψη δεν σας προσφέρει μόνο οπτικά όμορφο αποτέλεσμα, αλλά φροντίζει επίσης την υφή των χειλιών σας όλη την ημέρα!


Χαρακτηριστικά:

 • Ελαφριά, ημιδιαφανής, αλλά πολύ ανθεκτική υφή.
 • Εξαιρετικά πυκνή κάλυψη
 • Δεν εξαπλώνεται.
 • Με μια μόνο εφαρμογή έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα
 • Προσφέρει πλήρη ενυδάτωση λόγο του κύριου συστατικού
 • Περιέχει λεπτό βουρτσάκι για μεγαλύτερη ακρίβεια του περιγράμματος των χειλιών


Pro Tips.

  Ο ευκολότερος τρόπος για να εφαρμόσετε το lip gloss είναι με ένα βουρτσάκι. Απλά βυθίστε το βουρτσάκι στη φιάλη και στη συνέχεια απλώστε  το προϊόν ομοιόμορφα στα χείλη σας.  

  Για να απλώσετε το προϊόν με τα δάχτυλά σας, ο καλύτερος τρόπος είναι ταμποναριστά πάνω στα χείλη.  Εάν είστε make up artist θα ήταν πιο βολικό να εφαρμόσετε το προϊόν με το κατάλληλο πινέλο. Τοποθετήστε το προϊόν από το κέντρο προς τις άκρες.

  Ένα Tip ακόμη είναι να εφαρμόσετε στα χείλη το αγαπημένο σας κραγιόν και στη συνέχεια στο κέντρο άνω και κάτω χείλους τοποθετήστε την λάμψη, με τον τρόπο αυτό τα χείλη φαίνονται πιο ‘’ζουμερά’’ .