Σςςςςς! Παίρνω έναν υπνάκο ομορφιάς!

Σςςςςς! Παίρνω έναν υπνάκο ομορφιάς!

Εσείς πώς κοιμηθήκατε σήμερα; Η φράση «ύπνος ομορφιάς» είναι αρκετά γνωστή σε όλους, υπάρχει όμως πολύ μυστήριο γύρω από τη σχέση ύπνου και δέρματος. Ενώ οι επιστήμονες έχουν πραγματοποιήσει διάφορες μελέτες για το θέμα, πολλά σχετικά με τη σύνδεση των δύο παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχει σαφής συσχέτιση μεταξύ τους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να εξερευνήσουμε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους ο ύπνος επηρεάζει την υγεία του δέρματος μας. Θα εξετάσουμε την αλήθεια πίσω από τη συνηθισμένη φράση «ύπνος ομορφιάς» και τα φυσικά οφέλη του ποιοτικού ύπνου στο δέρμα και στον οργανισμό μας γενικότερα. Θέλετε να μάθετε τρόπους για ακόμη πιο ποιοτικό ύπνο; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να διαβάζετε!
Πώς θα αναδιοργανώσετε σωστά το νεσεσέρ σας σε 5 απλά βήματα

Πώς θα αναδιοργανώσετε σωστά το νεσεσέρ σας σε 5 απλά βήματα

Η άνοιξη, σημάδι της αλλαγής και της ανανέωσης, συχνά μάς προτρέπει σε νέα ξεκινήματα που ξεχειλίζουν από έμπνευση και φρεσκάδα! Η ανάγκη της ανανέωσης και της αναδιοργάνωσης φαντάζει επιτακτική, πλέον, σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς μας, είτε αφορά στην εμφάνισή μας, είτε στις ρουτίνες μας, είτε στον χώρο μας. Αδιαμφισβήτητα, δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα καλλυντικά σας και να οργανώσετε με τον πιο σωστό τρόπο το νεσεσέρ σας, από τώρα! Ναι ναι, αναφερόμαστε στο νεσεσέρ που μονίμως αναζητάτε το ρουζ που θέλετε και δεν το βρίσκετε αλλά και το αγαπημένο σας κραγιόν που με κάποιο μαγικό τρόπο έχει εξαφανιστεί! Εκμεταλλευτείτε την παρακίνηση της στιγμής και οργανωθείτε κατάλληλα σε 5 απλά, βασικά βήματα:
Δέρμα υπό στρες: Μάθετε πως να το βοηθάτε!

Δέρμα υπό στρες: Μάθετε πως να το βοηθάτε!

Οπωσδήποτε, το άγχος μπορεί να επηρεάσει το δέρμα σας με τρόπους που ίσως δεν περιμένετε. Μα γιατί; Τι πραγματικά συμβαίνει; Το άγχος είναι η απάντηση του σώματος σας σε προκλήσεις ή πίεση και μπορεί να προκαλέσει τόσο συναισθηματική όσο και σωματική αντίδραση. Πλησιάζετε σε στενή προθεσμία στη δουλειά; Στρες. Έρχεστε σε μια τεράστια δοκιμασία στο σχολείο; Στρες. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, το άγχος δεν είναι πάντα κακό. Εξυπηρετεί μια βιολογική λειτουργία. Στέλνει μια έκρηξη αδρεναλίνης και κορτιζόλης από τον εγκέφαλό σας στο σώμα σας, που μπορεί να αυξήσει τον καρδιακό σας ρυθμό και να στείλει περισσότερο αίμα να ρέει στα όργανα σας. Αλλά όταν αρχίζουμε να βιώνουμε πολύ άγχος στην καθημερινή ζωή, η υγεία μας επιβαρύνεται αναπόφευκτα. Στην πραγματικότητα, αρκετές μελέτες έδειξαν ότι ακόμη και το ήπιο στρες μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του δέρματος σας, προκαλώντας και επιδεινώνοντας μια ποικιλία καταστάσεων. Σίγουρα δεν μπορείτε να το αποφύγετε εύκολα αλλά δε θα παραδοθείτε σε αυτό αμαχητί! Μάθετε τι προκαλεί στο δέρμα σας και πως να το βοηθήσετε!
Πώς θα εντάξετε το χρώμα στα looks σας αυτήν την άνοιξη

Πώς θα εντάξετε το χρώμα στα looks σας αυτήν την άνοιξη

Η αγαπημένη μας εποχή είναι και επίσημα εδώ και δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι! Η άνοιξη σηματοδοτεί την αναγέννηση και η ομορφιά της φύσης μάς γεμίζει αισιοδοξία και έμπνευση για δημιουργία, σε όλους τους τομείς. Έτσι και οι τάσεις στη μόδα και την ομορφιά, ακολουθούν την ίδια λογική. Ήδη έχουμε δει στις πασαρέλες να κυριαρχούν τα νέα trends, τα οποία προστάζουν την ένταξη του χρώματος τόσο στα outfits όσο και στο μακιγιάζ μας, σε ποικίλες, ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Μινιμαλισμός και μαξιμαλισμός, επιρροές από τα 90’s, underpainting, metallics και χρώματα, προσπαθούν όλα να βρουν θέση στα looks μας σε εξαιρετικά εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Oι παραλλαγές είναι πολλές κι εμείς ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε! Ανακαλύψτε τες παρακάτω: