Η πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι (επιτέλους) εδώ!

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι (επιτέλους) εδώ!

Αύριο καλωσορίζουμε τον Δεκέμβριο, τον πρώτο μήνα του χειμώνα και τον τελευταίο του χρόνου! Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που συμβαίνουν τα περισσότερα πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, είναι πραγματικά ο μήνας της υπερβολής! Ένας μήνας γεμάτος χορό με φίλους με ανεβασμένη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι αφορμές για να φορέσετε το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν και τα καλά σας ρούχα είναι πολλές. Ειδικά η τελευταία εβδομάδα του είναι και η πιο έντονη, με πάρτι σε σχεδόν καθημερινή βάση. Αυτό φυσικά είναι ό,τι καλύτερο για τη διάθεση σας αλλά το δέρμα σας επιβαρύνεται, και μάλιστα έντονα. Αν θέλετε ένα λαμπερό υγιές δέρμα σε όλες τις εξόδους σας όλη αυτή τη γιορτινή περίοδο, ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές μας!
Mario Dedivanovic: ο άνθρωπος που άλλαξε τα παγκόσμια πρότυπα μακιγιάζ

Mario Dedivanovic: ο άνθρωπος που άλλαξε τα παγκόσμια πρότυπα μακιγιάζ

Ο διάσημος καλλιτέχνης μακιγιάζ Mario Dedivanovic είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και με επιρροή καλλιτέχνες μακιγιάζ στον κόσμο, γνωστός για τη δημιουργία της πιο άψογης εκδοχής της φυσικής ομορφιάς ενός ατόμου. Έχοντας διδάξει και διαδώσει τις πιο γνωστές τεχνικές μακιγιάζ της τελευταίας δεκαετίας, ο Mario έχει πυροδοτήσει viral τάσεις που έχουν εμπνεύσει και έχουν αλλάξει για πάντα το τοπίο ομορφιάς. Γνωστός ως ο δημιουργός του χαρακτηριστικού makeup look της Kim Kardashian και βασικός makeup artist της για περισσότερο από μια δεκαετία, το success story του Mario Dedivanovic θα εμπνεύσει σίγουρα πολλούς.
Ο Οκτώβρης είναι εδώ! Ήρθε η ώρα για αλλαγές!

Ο Οκτώβρης είναι εδώ! Ήρθε η ώρα για αλλαγές!

Πλησιάζουμε στην καρδιά του φθινοπώρου, ένα βήμα πιο κοντά στον χειμώνα! Ο αέρας γίνεται όλο και πιο δροσερός, τα φύλλα αλλάζουν χρώματα και μια αίσθηση ανανέωσης γεμίζει την ατμόσφαιρα. Καθώς ετοιμάζεστε να καλωσορίσετε αυτό το νέο κεφάλαιο, μην ξεχνάτε ότι η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας αξίζει επίσης μια προσαρμογή. Μετά το καλοκαίρι παρατηρούμε ότι η έκθεση στην έντονη υπεριώδη ακτινοβολία σε συνδυασμό με τη συχνή επαφή με το θαλασσινό νερό και την εφίδρωση, επιβαρύνουν το δέρμα μας με αποτέλεσμα να είναι τραχύ, αφυδατωμένο, θαμπό ενώ σε κάποιες επιδερμίδες μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και υπερμελαχρώσεις που γίνονται έντονα αισθητές αυτή την εποχή. Συνεπώς, η ανάγκη για ενυδάτωση, ανάπλαση και ανανέωση προσώπου και σώματος επιβάλλεται! Ακριβώς όπως προσαρμόζουμε τις ντουλάπες μας για τις εποχές που αλλάζουν, το δέρμα μας χρειάζεται μια στοχευμένη αλλαγή για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αλλαγές που φέρνει το φθινόπωρο. Όπως τα δέντρα απαλλάσσονται με χάρη από τα φύλλα τους, αφιερώστε λίγο χρόνο για να απαλλαγείτε από τις παλιές σας συνήθειες περιποίησης. Αναλογιστείτε τι είχε αποτέλεσμα από την καλοκαιρινή σας ρουτίνα και διακόψτε τυχόν προϊόντα που δεν εξυπηρετούν πλέον τις εξελισσόμενες ανάγκες του δέρματος σας.
Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και το δέρμα σας σας χρειάζεται όσο ποτέ!

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και το δέρμα σας σας χρειάζεται όσο ποτέ!

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου αλλά το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη! Μάλιστα αυτό το διάστημα παρατηρούμε πιο έντονα τις αλλαγές που συμβαίνουν στο δέρμα μας λόγω του καλοκαιριού. Μελέτες αποδεικνύουν ξανά και ξανά ότι ο φραγμός του δέρματος επηρεάζεται τόσο από κλιματικές όσο και από εποχιακές αλλαγές και μάλιστα αυτές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μόνιμες δερματικές παθήσεις εάν αφεθούν χωρίς θεραπεία. Έτσι, αν αναρωτιέστε αν οι αλλαγές είναι όλες στη φαντασία σας ή εάν είστε ο μόνος που υποφέρει από αυτές, μην ανησυχείτε, δεν είστε. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέχετε και πώς να διορθώσετε αυτές τις αλλαγές στο δέρμα σας χωρίς να προκαλέσετε ζημιά.