Life's a PEACH: Το απόλυτο χρώμα για το μακιγιάζ σου αυτό το καλοκαίρι

Life's a PEACH: Το απόλυτο χρώμα για το μακιγιάζ σου αυτό το καλοκαίρι

Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό τον Αύγουστο γιατί αυτό σημαίνει πως οι ρυθμοί πέφτουν, οι πόλεις αδειάζουν, τα νησιά γεμίζουν και οι παραλίες μας περιμένουν. Ίσως, ο πιο αγαπημένος και… γλυκός μήνας του καλοκαιριού. Ναι, σωστά διάβασες, «γλυκός μήνας» μιας και χαρακτηρίζεται ως μήνας του ροδάκινου .. ή αγγλιστί Peach month! Και επειδή εμείς αφορμή ψάχνουμε να μιλήσουμε για μακιγιάζ (δε μας αδικώ!) και για να ξεκινήσει σωστά τόσο η εβδομάδα όσο και ο μήνας παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες ιδέες και προτάσεις για φρέσκα, peachy looks και προϊόντα που δε θα αποχωριστούμε αυτόν τον μήνα είτε μείνουμε στην πόλη, είτε φύγουμε μακριά της. Αν αναρωτιέσαι πώς θα το εντάξεις στο μακιγιάζ σου σε μάτια, πρόσωπο, σώμα και χείλη συνέχισε να διαβάζεις, το θέμα αυτό είναι για ‘σένα!
Gen Z: η επαναστατική γενιά που κινεί τα νήματα στη βιομηχανία της ομορφιάς

Gen Z: η επαναστατική γενιά που κινεί τα νήματα στη βιομηχανία της ομορφιάς

Το ότι η βιομηχανία της ομορφιάς αλλάζει διαρκώς δεν είναι πρωτόγνωρο. Όμως, τα τελευταία χρόνια, με την πρωτοκαθεδρία της Gen Z - ή αλλιώς των ατόμων που έχουν γεννηθεί μεταξύ 1997 και 2012 - στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργείτε μια επανάσταση στον χώρο της ομορφιάς που παρόμοια της δεν έχει ξανά υπάρξει. Ενώ όλες τις προηγούμενες δεκαετίες η βιομηχανία ομορφιάς ήταν εκείνη που δημιουργούσε και πρόσταζε τις τάσεις, την τελευταία πενταετία η Generation Z είναι αυτή που δημιουργεί τα πρότυπα ομορφιάς, σύμφωνα με το τι εκφράζει τις απαιτήσεις, τις διαφωνίες και τις αμφιβολίες της, οδηγώντας έτσι τη βιομηχανία να τις ακολουθεί ασθμαίνοντας. Το κυριότερο που αλλάζει όμως είναι η αντίληψη για την ομορφιά ως εικόνα αλλά και ως έκφραση. Η γενιά Ζ αντιλαμβάνεται την ομορφιά ως προσωπική έκφραση που περιέχει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου. Δεν αντιλαμβάνονται την ομορφιά ως ένα πρότυπο που όλοι πρέπει να ακολουθήσουν, μια αντίληψη που είχε επικρατήσει για πολλές δεκαετίες - και για αυτό αναζητούν μάρκες που υποστηρίζουν αυτή την άποψη.
8 Προϊόντα skincare που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ των διακοπών σου

8 Προϊόντα skincare που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ των διακοπών σου

Τα καλοκαίρια είναι η καλύτερη περίοδος για να αναβαθμίσετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας γιατί αυτή την εποχή η φροντίδα του εαυτού σας έχει γίνει ακόμη πιο σημαντική. Η ζέστη του καλοκαιριού μπορεί να βλάψει το δέρμα σας και ως εκ τούτου ορισμένα επιπλέον προστατευτικά προϊόντα και συμβουλές είναι αυτά που χρειάζεστε για να διατηρήσετε αυτή την αίσθηση δροσιάς και καταπράυνσης. Το νεσεσέρ σας μπορεί να έχει όλα τα απαραίτητα για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, αλλά με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο, κάποιες προσθήκες προϊόντων είναι απαραίτητες. Είτε ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε όχι ακόμη, ήρθε η ώρα λοιπόν να ανανεώσετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας με αυτές τις καλοκαιρινές συμβουλές.
Ξηρά έλαια σώματος: ο απόλυτος σύμμαχος για λαμπερό ενυδατωμένο δέρμα αυτό το καλοκαίρι

Ξηρά έλαια σώματος: ο απόλυτος σύμμαχος για λαμπερό ενυδατωμένο δέρμα αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει δυναμικά με το σώμα μας να εκτίθεται στον καυτό ήλιο καθημερινά -και όχι μόνο όταν πηγαίνουμε στην παραλία- αφού λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών φοράμε λιγότερα ρούχα και περισσότερα τμήματα του σώματος μας μένουν ακάλυπτα, σε σχέση με το χειμώνα. Επομένως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουμε έμφαση στη σωστή ενυδάτωση και φροντίδα του σώματος μας! Η λύση λοιπόν ενάντια στην αυξημένη εφίδρωση που κάνει το δέρμα να μοιάζει θαμπό και αφυδατωμένο βρίσκεται μέσα σε ένα μικρό, θαυματουργό μπουκαλάκι. Λόγος γίνεται για τα ξηρά έλαια που βρίσκονται στο νεσεσέρ μας για να σώσουν το δέρμα μας όταν αυτό «διψάει» για μια όαση δροσιάς τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού.