Ενυδάτωση: το Ελιξίριο του Φθινοπώρου

Όπως σταματήσατε να φοράτε πια τα καλοκαιρινά σας σανδάλια και εφοδιαστήκατε με κάλτσες έτσι και το δέρμα σας απαιτεί επίσης μια αλλαγή. Ο ξηρός αέρας μπορεί να το αφήσει πιο αφυδατωμένο. Ανταλλάξτε τις ελαφριές καλοκαιρινές σας ενυδατικές κρέμες με αυτές που σας προσφέρουν περισσότερη ενυδάτωση. Αναζητήστε συστατικά ενυδατικά και προστατευτικά όπως το υαλουρονικό οξύ, τη γλυκερίνη, τα κεραμίδια, την πανθενόλη – θα είναι οι σύμμαχοί σας στην περιποίηση της επιδερμίδας του φθινοπώρου, παρέχοντας την έντονη ενυδάτωση που αναζητά το δέρμα σας. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει αναμφίβολα να αλλάξετε το καθαριστικό προσώπου σας με ένα πιο ήπιο που δε θα σας αφυδατώνει μετά τη χρήση του. Χαλαρώστε λοιπόν και περιποιηθείτε τον εαυτό σας, δημιουργήστε μια μέρα σπα στο σπίτι και αφήστε το δέρμα σας να την απολαύσει. Οι ενυδατικές μάσκες και οι ηρεμιστικές θεραπείες θα βοηθήσουν το δέρμα σας να αντιμετωπίσει πιο εύκολα την εποχική αλλαγή.

Ανανέωση τώρα!

Όπως ακριβώς πέφτουν τα φύλλα από τα δέντρα το φθινόπωρο έτσι πρέπει να απαλλαγείτε και εσείς από τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας σας που παραμένουν στο πρόσωπο σας. Ενσωματώστε στη ρουτίνα σας ένα απαλό απολεπιστικό για να απομακρύνετε τα υπολείμματα του καλοκαιριού. Αγκαλιάστε αυτήν την ανανέωση – το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει για την αποκάλυψη μιας λαμπερής όψης, έτοιμο να απορροφήσει την τροφή από τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν. Ένα χημικό πίλινγκ αποτελεί την καλύτερη περιποίηση για το δέρμα σας αυτό το φθινόπωρο. Δημιουργεί μια «πληγή» στην επιφάνεια του δέρματος και αναγκάζει τα νεκρά, ετοιμοθάνατα και κατεστραμμένα επιφανειακά κύτταρα του να αποβληθούν. Στη συνέχεια, το δέρμα σας αντιδρά ενεργοποιώντας το μηχανισμό ανάπλασης του δημιουργώντας νέα, φρέσκα κύτταρα του δέρματος για να αντικαταστήσει αυτά που χάθηκαν και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης κάτω από την επιφάνεια του. Αυτό βοηθά στη συνολική αναζωογόνηση του δέρματος σας και στην αποκάλυψη μιας πιο λαμπερής και σφριγηλής όψης!

Αντιοξειδωτικά: Ενισχύστε το δέρμα σας

Καθώς το κλίμα γύρω σας αλλάζει, εξοπλίστε το δέρμα σας με τα εργαλεία για να θωρακιστεί στις πλέον πιο αντίξοες συνθήκες. Τα αντιοξειδωτικά είναι οι σύμμαχοί σας σε αυτή την αποστολή. Ενσωματώστε στη ρουτίνα σας συστατικά όπως βιταμίνη C και ωμέγα 3 και 6. Αυτοί οι ισχυροί παράγοντες βοηθούν στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών, διατηρώντας τη νεανική λάμψη του δέρματος σας καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η αντηλιακή προστασία δεν κάνει ποτέ διάλειμμα

Τι και αν οι θερμοκρασίες πέφτουν και η συννεφιά γίνεται καθημερινότητα; Οι ακτίνες του ήλιου παραμένουν πάντα παρούσες. Μη σας ξεγελάει ο πιο δροσερός καιρός. Διατηρήστε την εφαρμογή του αντηλιακού σε καθημερινή βάση για να προστατεύσετε το δέρμα σας από το πλέον ήπιο αλλά επίμονο άγγιγμα του φθινοπωρινού ήλιου. Επιλέξτε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με τουλάχιστον SPF 30 για να εξασφαλίσετε προστασία όλο το χρόνο.

Αγκαλιάστε την Αλλαγή

Η μετάβαση αφορά την αποδοχή της αλλαγής, ακόμη και στο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Αγκαλιάστε την ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα προϊόντα, μεθόδους και ρουτίνες.Καθώς αγκαλιάζετε νέα ξεκινήματα και αποχαιρετάτε τις ηλιόλουστες μέρες, να θυμάστε ότι το ταξίδι περιποίησης της επιδερμίδας σας αντιπροσωπεύει επίσης τη βελτίωση και τη μεταμόρφωση. Οι εποχές που αλλάζουν προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία να ανανεώνετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας και να ανακαλύπτεται τις δυνατότητες λάμψης που κρύβετε μέσα σας. Αφήστε το πνεύμα του φθινοπώρου να εμπνεύσει το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας και μπείτε με θετική ενέργεια σε αυτό το νέο κεφάλαιο που αντανακλά την εσωτερική σας λάμψη.

SHOP THE POST