Γεια σας,

Είμαι η Grosu Victoria, είμαι επαγγελματίας 15 χρόνια στο χώρο του μακιγιάζ, από τα οποία τα τέσσερα χρόνια πέρασα στη Γαλλία και τα άλλα δέκα στην Ελλάδα.

Η ιδέα του makeup4pro γεννήθηκε από την ανάγκη να βρίσκω εγώ και οι μαθητές μου τα απαραίτητα καλλυντικά υψηλής ποιότητας που θα ανταποκριθούν στα θέλω και τις ανάγκες μας.

Ονειρευόμουν πάντα μια ιστοσελίδα όπου θα βρίσκω όλα αυτά τα ωραία καλλυντικά και αξεσουάρ που έβλεπα στους γκουρού του μακιγιάζ, που ακολουθώ, με τα οποία θα μπορούσαν να εφαρμόζονται οι τεχνικές που δουλεύω, η αισθητική μου και πού θα μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο του μακιγιάζ στη χώρα που ζω και αγαπώ.

Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε το makeup4pro, το τρίτο μας παιδί.!!!

Είχα υποσχεθεί πρώτα από όλα στον εαυτό μου και δεύτερον σε εσάς, ότι μόνο προϊόντα που εμπιστεύομαι θα έχουν την υπογραφή μου, και αυτό ακριβώς γίνεται.

Εγώ και η Dream Team μου, προμηθευόμαστε πρώτα τα tester και περίπου ένα μήνα μετά αφού τα δοκιμάσουμε στα μαθήματα και στον εαυτό μας, όλοι μαζί, τότε μαζεύουμε τις παρατηρήσεις μας και μόνο εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, έπειτα προχωράμε και στην εισαγωγή τους.

Έτσι μπορώ να κοιτάω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά στα μάτια, γιατί ξέρω ότι προσφέρω το καλύτερο προϊόν.

Για αυτό λοιπόν σε αυτή τη σελίδα που θα εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούργιες εταιρείες, θα βρίσκετε συνεχώς αυτό που πραγματικά θα αγαπήσετε, αυτό που θα σας κάνει περήφανους μπροστά στην πελάτισσά σας, θα σας προσφέρει άψογο αποτέλεσμα, θα σας κάνει να μπορείτε να την κοιτάξετε και εσείς στα μάτια όπως και εγώ εσάς και έτσι θα χτίσετε μαζί της μία σχέση εμπιστοσύνης η οποία θα κρατήσει για χρόνια.

Ωστόσο για εσάς φίλοι μου που δεν είστε επαγγελματίες, αλλά αγαπάτε την ποιότητα όσο εγώ, σας σκέφτηκα και εσάς και έτσι θα έχετε πρόσβαση και εσείς σε όλο αυτό τον όμορφο κόσμο του μακιγιάζ. Γιατί το μακιγιάζ δεν κάνει διακρίσεις, γιατί το μακιγιάζ δεν είναι μόνο για επαγγελματίες, είναι για όλους που τους αρέσει και το αγαπάνε.

Καλή μας σχέση λοιπόν γιατί εδώ στο makeup4pro αυτό θα χτίσουμε, σχέση εμπιστοσύνης, αγάπης, ειλικρίνειας και σεβασμού..!!